4. maaliskuuta 2016

Kokeilu jatkuu

Koska edellisistä koneella neulotuista sukista tuli niin pienet, niin tein vielä isommat, jotta voin testata huomaako yhdistyssauman jalassa. Sukkiin käytetty oranssi lanka on tyttären villahousuista jäänyttä lankaa ja tytär täyttää kuukauden päästä 18 vuotta. Eli jonkun vuoden on tämäkin lanka varastossa ollut. Resoriosa (16 g) on taas käsin neulottu.


Malli: koneneulottu sukka
Lanka: Novita Nalle
Puikot: varren puikot 3,25
Kulutus: 86 g


Niina Laitisen joulukalenterisukat oli niin sievät ja mukava neuloa pätkä ohjetta päivittäin, jotta aloitin tietenkin myös kukkasukat. Samalla idealla mennään, eli 1.13.3. aikana tulee joka päivä pieni osa ohjeesta ja näin sukat valmistuu ko. aikana. Kukkasukat löytyy Niina Laitinen Desings -facebook sivuilta.

Itse en tykkää neuloa ohuesta langasta ja kolmosen puikoilla neulottava lanka on ihan ehdottomasti ohuin lanka. Nalle lankaa löytyy vielä varastoista jonkun verran, vaikka möinkin viime kesänä lähes kaikki ohuet langat pois. 

Siispä haastoin itseni ja aloitin kolmet kukkasukat, siskolle, äidille ja minulle. Ajattelin tehdä sukat muuten samanlaisina, mutta pohjaväri on eri. Siskolla on sopivasti syntymäpäivä 12.3 ja äidillä päivää ennen äitienpäivää, niin näistä saan mukavat lahjat heille.


Toivottavasti ennätän neuloa vielä maaliskuussa sukat Seijasiskon haastamana.2 kommenttia:

  1. Hauska nähdä sukat valmiina:) Nytkin jo näyttää hyvältä. Kauniit koneneulotut sukat.

    VastaaPoista